Prästgården i Fjällforsen står öde och nedgången. Förfallet började efter att dess senaste inneboende, kyrkoherden Anders Petronius, blivit en i raden av alla som försvunnit spårlöst ute vid sjön. Sedan dess är det ingen som vågat gå nära den mystiska platsen. Plötsligt en dag drar mediumet och tv-kändisen Katinka Månstråhle in i samhället. Hennes mål är att rusta upp den gamla övergivna prästgården och det dröjer inte länge innan huset förvandlats till ett populärt pensionat. Rika gäster vallfärdar från landets alla hörn för att smörja kråset och uppleva storslagna möten med andevärlden. Men rätt som det är börjar saker hända som ingen - inte ens Katinka - kan förklara. Något stort har ännu en gång vaknat till liv i Fjällforsen. Frågan är bara vad. Andreas Jemn, född 1979, är en svensk journalist och författare från Falun. Hans debutroman 'Pensionat Fjällforsen' utkom år 2020.
Så blev vi inbjudna till Fjällforsens pensionat med allt vad det innebär.
Vi träffade på en del härliga figurer som vi fick lära känna lite grann innan de anlände till Fjällforsen.
Väl där började det hända saker, konstigheter och underliga event.
Som alltid är det intressant att se hur folk reagerar när oväntade saker händer, hur de resonerar och agerar.
Var det som jag gissade?
Nja inte riktigt, men jag fick en anledning att läsa på om Einstein-Rosen brygga igen.
Jag ger denna bok en stark
3:a och ser fram emot fler delar i denna serie..