Pasta på italienska : 12 regioner, 20 pastasorter, 45 recept

Berg, Sara

| 2018

Flag from sv

0


"Vem älskar inte riktig vällagad pasta? Journalisten Sara Berg har tillsammans med fotografen Miriam Preis rest från från norra till södra Italien och ätit just pasta. I boken får vi lära oss varför pasta bör blandas med såsen direkt i pannan och vad det är för skillnad på tajarin och spaghetti. Men framför allt får vi riktiga familjerecept. Detta är nästan lika mycket en kokbok som en guidebok till 12 av Italiens 20 regioner." Joanna Drevinger SvD En av de svenska vinnarna i Gourmand Awards. "?vi lär oss nycklarna till att laga de allra godaste pastarätterna från grunden" Lisa Rosman Damernas Värld. Man kan tycka att italienarna har en tjurskallig inställning till pasta. De skulle aldrig laga en carbonara på färskpasta eller hälla parmesan på skaldjur. Men det handlar inte om att de vill vara besvärliga, utan om att de redan ägnat generationer åt att prova sig fram till...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok