På spåret : 2 500 frågor till hemmakupén

På spåret - 2 500 frågor för hemmakupén är både en bok och ett spel. Med boken följer en digital spelenhet där man genom knapptryckning kan avge sitt svar. Vid felaktigt svar anger spelenheten det rätta och är alltså helt enkelt en digital domare. Den håller också räkningen och visar hur många frågor var och en av två spelare har klarat. Självklart kan hur många som helst vara med och tävla, men då får man själv hålla koll på poängen. Även om detta är ett sällskapsspel går det precis lika bra att spela alldeles själv. "På spåret" är ett av SVT:s i särklass mest populära och mest älskade program. Tillsammans med sin redaktion har programmets frågeredaktör Lena Lind speciellt för denna bok skrivit 2 500 frågor som ibland är lätta, oftast lagom svåra och emellanåt riktigt kluriga. Boken är indelad i sju frågekategorier: Sverige, Europa, Världen, Historia, Kultur och nöje, Sport samt...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2013-12-15

Betyg

Den här har jag och mina väninnor spelat många gånger. Bra, rolig och allmänbildande! En perfekt julklapp, om man inte redan har den!

Charlotta CG

2012-02-15

Betyg

Förvånansvärt bra digital spelenhet gjorde att det blev enkelt att få nya frågor av olika slag. En del för enkla frågor och ett lite otympligt format drar ner betyget på denna spelbok som annars är toppen om man som jag ser programmet och älskar både tågresor och frågesport.

Kenneth Olausson

2011-06-27

Betyg

Kul tävlingsspel. Men inte är väl alla frågor rätt i facit?!