På smällen - från A till Bebis

Widell, Hannah

| 2005

Flag from sv

127


Att vara gravid är en kroppslig och mental berg-och-dal-bana, och frågor av alla möjliga slag hopar sig ? frågor som de flesta gravidböcker slätar över med ett ?Allt är normalt, lilla vän?. Hur blir sexlivet när man är gravid? Vart tog alla vilda vänner vägen? Kan barnet bli en hårig apa om gravida mamman äter vitaminer? Om man varit brakfull fem gånger innan man fick reda på graviditeten, har det skadat bäbisen? I På smällen ? från A till Bebis delar Ann Söderlund och Hannah Widell med sig av oumbärliga tips, råd och hemlisar från sina graviditeter.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Eva Aronsson

2014-11-21

Betyg

Rolig bok, fakta blandat med olika kvinnors erfarenhet av graviditet och förlossning. Även deras män berättar deras syn på sina kvinnors graviditeter, vilket också kan ge en ett gott skratt. Rekommenderas!

Liza Bolin

2014-06-23

Betyg

tydliga listor med förklaringar av konstiga MVC-ord, samt vad man ska och inte ska äta. bra med många olika kvinnor som berättar om sina erfarenheter, problemet är väl bara att de är lite dumma i huvudet. stilen blir flamsig utan att vara rolig och extremt, extreeemt heteronormativ på ett lite äckligt sätt.

Jenny Majgren

2013-02-04

Betyg

Läste den innan jag ens var gravid och då skrattade jag så jag grät.
Läste så klart om den sen när jag var gravid också för att lägga alla vettiga saker på minnet.
Toppen bra bok som jag rekommenderar till alla som är gravida!

Å

Åsa Landin

2011-07-06

Betyg

Borde verkligen läsas av alla som är gravida! Bra blandning av fakta och kvinnors egna upplevelser!

Camilla Blumenthal

2010-03-28

Betyg

Dnf...