På en ny nivå

Hjulström, Carin

| 2019

Flag from sv

34


Kärlek och intriger på toppnivå.Journalisten Frida Fors närmar sig femtio och vardagen skaver. Så många år i samma radhus, i samma stad och med samma gamla programledarjobb på radion. Frida vill vidare. Hon längtar efter att ta livet till en ny nivå innan det är för sent.Steg ett blir att bejaka kärleken till jazzmusikern Chance i Paris. Steg två blir ? helt överraskande ? ett toppjobb på Svenska Mässan i Göteborg, där fullt kaos råder inför ett stundande EU-toppmöte. Uppdraget för Frida ut på mycket djupt vatten. Hur ska hon kunna hantera presidenter, premiärministrar och andra uppblåsta egon som bråkar om allt från Brexit till vem som är bäst på golf? Inte blir det lättare när ryska intressenter lägger sig i. Problemen hopar sig.Pressen på Frida ökar ytterligare när bästa vännen Madde går in i en livskris och inleder en kärleksaffär med en man som Frida känner alltför...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Karin .

2021-05-21

Betyg

Alldeles för rörigt och långdraget, med en naiv huvudkaraktär som jag hade mycket svårt för.
Tyckte om Carin Hjulströms senast två böcker om ”Säbyholms Gröna fingrar” och ville därför provläsa tidigare böcker. Håller mig till Säbyholm.

Britt-Marie Kullin

2019-08-22

Betyg

Betyg: 3,5 av 5.

På en ny nivå är Carin Hjulströms sjunde bok, och den är den femte boken i serien om Frida Fors.

Jag tycker om Carin Hjulströms böcker. Dom är lättlästa och underhållande. Enkla, men ändå med lite djup i. Välskrivna och läsvärda.

Så jag kan rekommendera serien om Frida Fors. Och även författarens två andra böcker.

Betyg: 3,5 av 5.

F

Frida

2019-02-21

Betyg

Inte lika fängslande som övriga böcker om Frida..

Stefan Andreasson

2019-01-29

Betyg

Helt underbar, omöjligt att lägga ifrån sig. Hoppas definitivt få läsa mer om Frida Fors