Öster om Heden

Lärn, Viveca

| 2011

Flag from sv

100


Ny romanserie! Tre år har gått sedan punkten sattes för den sista boken om Saltön och dess stundtals galna och ständigt kärlekstörstande invånare. Saknaden har varit stor, men nu fyller Viveca Lärn själv hålet i trogna läsares hjärtan med den första delen i en ny romanserie. Vi lämnar Bohuslän och förflyttar vi oss via Göteborg ända till Afrikas solbrynta savanner. Häng med hyresgästerna i Öster om Heden på safari! När folk i kvarteret plötsligt vinner på Postkodlotteriet kommer det kurviga yrvädret Samantha på att ett ypperligt sätt att lära känna sina grannar är att resa tillsammans. Fast egentligen är det mest den sammetsögde författaren Martin hon vill komma in på livet. Fotvårdsspecialisten Samantha, en bekant figur från Viveca Lärns roman Den blå vänthallen, är numera 39 år och gift, men distingerade Roger har drabbats av stroke och är inte lika spännande längre. Tyvärr hindrar...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Helena Rasmusson

2013-08-22

Betyg

Gillar hennes böcker och hennes sätt att skriva! Karaktärerna blir så levande och personliga! Denna historia griper dock inte tag riktigt, lite hoppig. Hade kanske varit bättre att fokusera på färre karaktärer?! Lite småtrevlig var den ändå! 3,5 i betyg.

Monica Carlsson

2013-03-24

Betyg

Småtrevlig som de övriga hon skrivit. Fast inte någon av de bästa, men läsvärd.

Ethel Åslund

2012-12-07

Betyg

Jaa...jag älskar böckerna om Saltön, och hade ganska höga förväntningar på den här boken. Och jag gillar böcker där folk tittar in på antikvariat i Haga, och sneddar över Södra Vägen - men nej. Det gick att lyssna på den, men det fanns ingen person som jag engagerade mig i, och det var lite för många små upplysande kommentarer som mer kändes handbok.. Nej jag kommer inte att läsa fortsättningen.

Elisabeth Karlberg

2012-08-12

Betyg

Jag blev riktigt besviken. Är inte Viveca bättre än så här. Kändes bara som ett samelsurium av människor med olika grava problem. Problem som ingen tog på allvar.

Madeleine Löfqvist

2012-06-08

Betyg

Skitdålig

C

Caroline Karlsson

2012-06-07

Betyg

Vilken plåga att ta sig igenom! Jag var nära att ge upp flera gånger... Snacka om besvikelse efter att ha slukat - och älskat - Lärns böcker om Saltön!! Nej fy sjutton för Öster om Heden, säger jag bara...