? Den här boken handlar mest om de kulinariska örterna, de vill säga de som används i köket. Dock går det att läsa om andra användningsområden. Lisen Sundgren, örtkännare och kollega från den tiden jag arbetade på Rosendal trädgård har skrivit kapitel om att ?krydda kroppen?. Här finns många härliga och inspirerande tips om örter för kroppens välmående och välbehag. Att rosmarin och lamm är en lyckad förening känner de flesta till idag, liksom tomat och basilika eller salvia och fläskkött. Men som alltid, och detta kan inte sägas nog är det de oväntade kombinationerna som ger de intressanta resultaten. Här har prövandets sin drift. Med denna bok hoppas jag kunna locka och inspirera er till att finna en stor lust i denna anda. Själv har jag nu med denna bok blivit totalt örtfrälst och har just beslutat att göra min örtagård dubbelt så stor till nästa år!? Monika Ahlberg Bokens...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok