Ont blod

Dahl, Arne

| 2007

Mats Sigfridsson

2020-06-20

Arne Dahls alster är alltid välskrivna med en bra tänkvärd sensmoral och sköna karaktärer med en härlig livssyn och humor. Stark 3:a

Ewa H

2014-07-26

Fasansfullt grymma seriemördarmetoder som dessutom sägs utföras av den "goda sidan". Usch, bra hopkommet men alldeles för tillkrånglat och grymt.

Stefan Hedestig

2013-11-27

En bra deckare. Här blandas fiction och relevans på ett bra sätt. Dessutom tycker jag att sensmoralen är väl värd att fundera över.

S

Sanna Wirland

2012-09-11

Fantastisk story, men ngt för grym för min smak.

Ingeborg Amnéus

2012-02-01

En riktigt spännande historia, och dessutom intressant samhällsanalys. Fantastiskt språk! Så skulle jag också vilja kunna skriva.

david palmqvist

2011-12-03

Ok deckare som hamnar farligt nära två stjärnor p.g.a. ett par riktigt malplacerade slapstickpartier.

Mään, vad han är bra. Någon av de här A-gruppen-böckerna borde kunna komma upp i en femma. I just den här var det iofs någras detaljer som jag tänkte på innan de rutinerade poliserna gjorde det, vilket inte kändes helt trovärdigt. Men det kvittar. Språket är jäkligt skönt, och intriger spännande. Och jag tror att han har väldigt kul när han hittar på villospåren.

K

Karin Löfstrand

2010-09-29

100927: Helt okej men inget jag kommer att komma ihåg några månader.

Monika W

2010-08-13

Riktigt grym historia, med ett till hälften oväntat slut. Riktigt spännande tyckte jag att det var och jag älskade språket. Den lite bittra ironin tilltalar mig. Det ska bli kul att ge sig i kast med de andra i serien.

Mia Dahlstrand

2010-07-09

201+-07-08
Spännande andra delen (jo faktiskt) i serien om A-gruppen.

Anna Hallqvist

2009-10-12

Högt tempo hela tiden och det gäller att vara vaken när man läser.
Han har ett visst mått av sarkasm när han skriver och det gillar jag. Det leder till vissa skratt.