On Green Dolphin Street

Faulks, Sebastian

| 2001

Flag from en

A vividly evocative novel set in Cold War and New Frontier era America, from the bestselling author of Birdsong and Charlotte Gray America, 1959.

Engelska Vninnan

2016-08-23

Inte alls dlig, men inte heller srskilt engagerande. Behllningen fr min del var tidsskildringen. Inblicken i Kennedys presidentvalskampanj. Krleksskildringen upptog inte s stor plats i romanen och tur var vl det. Den var lam. Jag noterade ocks den rikliga alkoholkonsumtionen. Den sprda hemmafrun tog tv Bloody Mary till lunch! Frfattaren ville skildra fr mnga personer och fr mycket.

Engelska Vninnan

2015-02-14

Lste den svenska utgvan.

Josefine Ejebjrk

2014-07-26

Bara ok. Det var svrt att stta sig in i situationerna och karaktrerna.

I

Inger Mrtenson

2009-11-17

Boken startade som vilken amerikansk tantsnusk bok som helst...men eftersom jag var rekommenderad boken mste jag bara lsa mer n frsta sidan och jag r glad. Den tog mig till ett New York jag kom att gilla och den tog mig tillbaka till Moskva dr jag bott och den svepte med mig p en intressant resa.