Vilken vacker och sorglig bok. Jag fngslades frn frsta sidan och kunde inte lgga ifrn mig boken. Vnskapen som vxer fram emellan Anja och Elin r s fint beskriven. Bda tv med tunga minnen frn frr som r jobbiga att bra.
Caroline kan konsten att beskriva och berra med sina berttelser. Texten flyger fram och bit fr bit fr vi veta vad det r som tynger de bda kvinnorna. De behver varandra fr att bli fria igen. Om du bara visste r en finstmd bok om krlek, men ocks om att vara fngad i ngot man inte kan ta sig ur. Det r en vacker, sorglig och vldigt bra bok! Rekommenderas varmt!
Trkig och frutsgbar. verdrivet dramatiska karaktrer, svra att relatera till. Amatrmssigt beskrivna miljer, som om jag lste en novell av en hgstadieelev snarare n en publicerad frfattare. Goda nyheter r att den r lttlst, fr de som uppskattar bcker av den kvalitn.
En fin historia, definitivt lsvrd. Fr mig blir det kanske lite FR uttnkt (utan att avslja fr mycket; oj nu rkade de stta ihop dr, nu rkade hon stta ihop med hans familj efter alla r..) visst att vrlden r liten men nd ;) psykisk sjukdom hos frldrar r ett viktigt mne att skriva om, samtidigt kanske jag nskar att hon beskrivit mamman med nnu lite mer nyans, inte s ond, det r vl nd det vanligaste hos psykotiska... Tappade intresset mot slutet. Men ven om det handlar om tragiska livshistorier s r det hr trevlig lsning som m-bra-bok.