Ljudbok

Nu och för alltid, Lara Jean

Han, Jenny

| 2020

Flag from sv

28


Den tredje och sista delen om Lara Jean! Lara Jean har världens bästa sista år på high school. Och det finns så mycket kvar att se fram emot! En klassresa till New York, att gå på balen med pojkvännen och hennes pappas stundande bröllop. Sedan ska hon börja på ett närbeläget college så att hon fortfarande kan åka hem och umgås med familjen på helgerna. Livet kunde inte bli mer perfekt! Tills hon helt plötsligt får ett oväntat besked som vänder uppochner på allt. SNART ÄVEN SOM NETFLIX-FILM!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Therese Östman

2020-11-24

Betyg

En bok som man bara blir go i kroppen av. Lite tråkig men lättläst. Betyg: 3

A.new.world

2020-06-03

Betyg

Älskar hela serien, ett hett tips!

A.new.world

2020-06-03

Betyg

Älskar hela serien, ett hett tips!

Erika Hedéen

2020-04-16

Betyg

ÄLSKAR DEN! Vill ha meeeeeer!

E

emmakicki

2020-04-05

Betyg

Lite väl sockersöt från början men den tog sig mot slutet. Tycker dock inte att någon av uppföljarna stått sig riktigt väl mot den första boken som var mer originell. Men svårt att låta bli att vilja veta hur det gick sen.

M

Martina Söderblom

2019-11-19

Betyg

Ganska bra bok!

Cindy Kempe

2019-08-18

Betyg

Fantastiskt fint avslut på en väldigt mysig och engagerande serie. Jag kommer att känna saknad och vördnad för den här läsupplevelsen.

Maria Nordström

2019-06-16

Betyg

Lika charmig som de två första delarna.

J

Betyg

Underbar, charmig och underhållande!

A

Agnes

2018-10-12

Betyg

Jag gillade verkligen denna bok! Men den får bara en fyra då jag gillade de två tidigare böckerna mer samt att jag är ledsen för att trilogin är slut nu..
Jag älskar sättet som Jenny Han skriver på, det är lätt att läsa och jag drogs verkligen med och in i historien. Efter tre böcker känner jag att jag har lärt känna Lara Jean och hennes familj och jag vill inte att serien ska vara slut :(