?Och så levde de lyckliga i alla sina dagar.? Frida kan bara sucka. För så blev det ju inte. Visst älskar hon Mårten, men den gråa vardagen tynger henne. Istället för rosaskimrande kärleksmöten är det renovering på agendan. Mårten jobbar mer än någonsin och han ska samtidigt gå en kurs ? i Stockholm. Frida lämnas ensam att hantera sluskiga hantverkare, Pokémon-jagande föräldrar och en otrevlig professor, samtidigt som hon försöker vara ett stöd för sin väninna och sin syster, båda med kärleksbekymmer. Allt medan Mårten umgås alldeles för mycket med en kvinna med så långa ben att hälften hade varit nog.Frida kämpar för att tackla problemen men misstänksamheten mot Mårten gör det svårt. Kan hon lita på honom? Ska hon än en gång bli sviken i kärlek? När vardagen knackar på är den andra delen i lundaförfattaren Anna Alemos trilogi om Frida och Mårten ? en humoristisk, varm och romantisk...
Det här är den andra fristående delen om Frida och Mårten. Jag tyckte väldigt mycket om första boken ”När livet har andra planer” och det var väldigt trevligt att få återse karaktärerna igen.
Berättelsen är humoristisk, varm med mycket kärlek och känsla. Jag fnissar högt för mig själv flera gånger medan jag läser boken. Tycker om när man blandar in det vardagliga, både det bra och det mindre bra. Missförstånd, svartsjuka, romantik och en söt hund! Gillar!
Anna skriver bra, det är lätt att fastna i boken och det känns trist när boken är slut. Charmig och härlig feelgood som jag tyckte om att läsa.
Läste nyss ut det två av tre om Frida & Mårten, en feelgoodtrilogi och bladvändare som är enormt underhållande. Frida är så knasig och klumpig, men ändå faller allt på plats. Lite osannolik kärlek (eller?) men det är ju så det ska vara i fiktiv romantik. Jag läste snabbt ut denna bok, precis som första, och kommer definitivt läsa trean!