När regnen upphör

Öhrlund, Dag

| 2020

Flag from sv

35


Del 6: Truut. Ewert hamnar på sjukhus där han drabbas av en kvinnlig stalker som ger honom kalla kårar. Samtidigt ska han hantera stormar i sitt förhållande, Carolinas olyckliga liv och surkålsjuicen från medarbetaren och veganen Richard Kahn. Men allt ordnar sig med hjälp av Emser, John Silver, kattungar och en trogen Plymouth Valiant av 1975 års modell.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Sköna karaktärer som alltid, denna gång känns dock inte själva mordgåtan lika stark och spännande. Det läggs lite för mycket fokus på att utsätta Ewert för diverse "besvär", vilket är roligt men en bättre balans vore önskvärd.

Betyg

Intressanta karaktärer, men tyvärr hamnar handlingen lite i skymundan bitvis.

Magnus Svensson

2020-12-21

Betyg

Min favoritpoliskommesarie Ewert Truut är tillbaka igen! Denna gång hamnar mordet på Riksdagsledamoten Patrik Adolfsson på Ewerts bord. Han och hans team med Carolina och Rickard börjar de nysta i vad som ligger bakom mordet. Dessvärre hamnar Ewert på sjukhus och där får han en kvinnlig stalker efter sig. Med ett hot om nedlagd avdelning och en gipsad fot fortsätter teamet sin utredning. Boken är bra skriven och har ett högt tempo. Bra språk och lättläst med korta kapitel. Betyget blir 5 av 5. Jag längtar redan efter nästa Ewert Truut bok!

M

Monica Bäckelin

2020-12-11

Betyg

En riktigt bra bladvändare. Spännande och välskriven. Humor och inte Politisk korrekt så underhållande.

S

Sofi Lindberg

2020-11-15

Betyg

Ewert är som vanligt underhållande men handlingen sniglar sig fram och tenderar att skildra relationer mer än brottet. Ger några skratt och är bitvis lustfylld men k det långloppet lite tråkig. Stefan Saouk läser in ljudboken på ett fantastiskt sätt som vanligt och hade jag läst boken i textformat hade jag troligtvis slutat innan jag ens börjat. Stefan gör boken lyssnar värld!

A H

2020-11-08

Betyg

Älskar dessa icke PK- böcker. Så befriande.