Normal

Cameron, Graeme

| 2015

Flag from sv

8


Normal Han bor i ditt kvarter, i ett fint hus med en välskött trädgård. Han handlar i samma mataffär som du och vinkar glatt när du svänger in på garageuppfarten. Han är helt normal.Vad du inte känner till är att han har byggt en bur i sin källare, och att maten han köper är till den unga kvinna han håller fången där. Hon är bara en i raden av kidnappade kvinnor som inte har en aning vad som väntar.Han känner en tillfredsställelse i att plåga andra, så har det alltid varit. Det är helt normalt.Så träffar han expediten i fiskdisken och plötsligt förändras allt. *** "Kvick, smart och överraskande ... Väldigt fängslande. En fenomenal författare." Tim Budd, Bookseller, Prairie Lights Books"En thriller som får dig att ifrågasätta allt" RT Book Reviews"Väldigt ovanlig, och full av svart humor." Publishers Weekly"Hypnotisk och framkallar rysningar den här kommer du inte glömma i första taget."...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

janne lindh

2019-05-16

Betyg

Cameron kan skriva, men tyvärr bjuder han på spekulativ, blodig skräpläsning.

Helena Nilsson

2016-06-06

Betyg

Egentligen skulle betyget bli en 4:a, men dras ner pga att jag inte tycker att karaktärerna uppför sig logiskt. I synnerhet Erica!

Britt-Marie Kullin

2016-02-04

Betyg

?I klass med Dexter? står det på bokens boksida, och det kanske jag kan hålla med lite om. Har aldrig sett teveserien Dexter, men jag har läst två böcker som serien baseras på, och den här boken påminner faktiskt lite om dom. Om man nu ska jämföra, vilket man ju egentligen inte ska göra, så är den även lite lik boken Du av Caroline Kepnes.

Boken är otäck och rå. Men har också en härlig humor i sig. Och den är väldigt lättläst och snabbläst.

Så jag kan absolut rekommendera boken till dom som gillar den här typen av litteratur.