Änkorna på Österlen - S1E1

Paborn, Sara

| 2018

Filippa och Fredrik ska tillbringa den årliga semestern på Österlen. Det har blivit ännu viktigare sedan mamma blev änka för tre år sedan. Men vasstaket på huset läcker och Filippa måste hitta någon som kan lägga om det. Genom en mystisk förening på nätet får hon oväntat napp. Så dyker takläggaren Ali upp, och allt ställs på ända. Vem är denne obekymrade man som dricker rosé med mamma på glasverandan? Flirtar han rent av med henne? Listan på allt som måste göras på huset är lång. Samtidigt knakar Filippas och Fredriks eget äktenskap i fogarna. Det här är första avsnittet av ?Änkorna på Österlen?, en följetong i fem delar. Med samma humor och skarpa blick för relationer och situationer som i Blybröllop bjuder Sara Paborn på en smått fantastisk berättelse med både gråt och skratt.Omslagsformgivare: Sanna Sporrong

Britt-Marie Kullin

2018-08-12

Betyg: 3,5 av 5.

Jag är ju egentligen ingen större fan av kortromaner och noveller. Jag gillar ju långa och tjocka romaner. Men ibland kan jag tycka att det är trevligt att sticka emellan med lite kortare berättelser. Har nu läst åtta stycken kortromaner från Bonnier Bookery. En del var väldigt korta, och en del var nästan lika långa som vanliga romaner. Alla var bra och läsvärda. Här skriver jag lite om en av böckerna.

(Bonnier Bookerys utgivning består av underhållande skönlitteratur i både kortare och längre format, följetonger och upplysande fackböcker. Alla titlar utkommer som e-bok och ljudbok.)

Änkorna på Österlen är en varm och trevlig bok. Berörande och välskriven.

Rekommenderas.

Super duper bra 😁😁