»Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen En viss översittartjej i skolan - hon som Nikki brukar kalla för »mördarhajen med glitternagellack« - har fått tag på Nikkis dagbok. Vilken mardröm! Och nu tänker hon dela med sig av sina tankar och upplevelser. Välkommen till den nionde boken i den älskade serien om högstadietjejen Nikki Maxwell, som den här gången handlar om hennes pestiga ärkefiende Mackenzie Hollister! Berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen är full av teckningar, dagboksanteckningar och intriger. Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien. RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än 25 miljoner...
2021-11-29
Denna boken var väldigt bra för det var spännande när huvudpersonens ”fiende” skrev.
Klass 4A, Ljungenskolan (Furul
2021-10-27
Det här boken handlar om en tjej som heter Nikki och hennes fiende heter MacKenzie. MacKenzie för tag i Nikkis dag bok. Jag tycker att de som gillar lite drama ska läsa denna boken./Donna
2021-09-22
Kul att Mackenzie skriver i boken med snobbig handstil och visar att hon också har problem. BRA BOK!