Nikkis dagbok #9: Berättelser om en (INTE SÅ TÖNTIG) dramaqueen

»Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen En viss översittartjej i skolan - hon som Nikki brukar kalla för »mördarhajen med glitternagellack« - har fått tag på Nikkis dagbok. Vilken mardröm! Och nu tänker hon dela med sig av sina tankar och upplevelser. Välkommen till den nionde boken i den älskade serien om högstadietjejen Nikki Maxwell, som den här gången handlar om hennes pestiga ärkefiende Mackenzie Hollister! Berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen är full av teckningar, dagboksanteckningar och intriger. Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien. RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än 25 miljoner...

Denna bok handlar om en tjej som heter Nikki.
En annan tjej som heter Mackenzie som är jätte dum mot Nikki även kallad mobbare snor Nikkis dagbok och börjar skriva i den.
Jag rekommenderar denna bok till dom som gillar mycket drama. ☺️

B

Balltorpsskolan 4A

2021-12-12

jättebra när Mackenzie skrev

N

Denna boken var väldigt bra för det var spännande när huvudpersonens ”fiende” skrev.

jätte rolig och spännande Nikki du är en san mode tjej

Det här boken handlar om en tjej som heter Nikki och hennes fiende heter MacKenzie. MacKenzie för tag i Nikkis dag bok. Jag tycker att de som gillar lite drama ska läsa denna boken./Donna

den var bra och rolig.

Den är jätte bra

Den här boken tycker jag att den passar till en so gillar att läsa let lästa böcker och tycker om att läsa om andras live.jag tycker att boken var bra

JÄTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTE BRA OCH DET HÄNDER SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ PINSAMA SAKER!!!!!!!!1

Rachel Renee Russel nikkis dagbok

Den här boken är jätte bra för att det finns pinsama saker och mycket mer. Jätte många sidor.

Den är bra för att den är rolig och jag tycker att det var bra att MacKenzie också skrev i boken så man också kan se hur hennes liv är ! :)

Kul att Mackenzie skriver i boken med snobbig handstil och visar att hon också har problem. BRA BOK!