Översatt till 40 språk och såld i 35 miljoner exemplar världen överNikki Maxwell har fullt upp med att planera sitt sommarlov, men som om det inte var nog har det dessutom dykt upp en helt oväntad flörtkatastrof: En ny söt kille verkar vara lite väl intresserad av henne. Nikki är i hemlighet ganska förtjust, men det sista hon vill är ju att såra Brandon! Och tänk om den snygge nya killen kommer att förstöra relationen till Nikkis bästisar Chloe och Zoey? Nikki måste fatta ett stort beslut och det ser ut att kunna bli en stökig sommar. Med andra ord: Ännu mer dramatik och förvecklingar i succéserien Nikkis dagbok. RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än trettiofem miljoner exemplar världen över och...
2021-11-17
Jag älskar alla Nikki böckerna och jag läser dem hela tiden. Jag tycker boken var väldigt bra och jag rekommenderar denna boken till alla! Jag ger boken 5 av 5 stjärnor.
2021-09-28
Hej!!
I denna bok finns det mycket drama och roliga bilder. Jag tycker mest om att Mackenzie har konstig handstil. Alltså man vill att Mackenzie ska vara mer smartare. Jag rekommenderar att du läser den här boken om du gillar drama.
2021-09-24
den var rolig och bra,för att det som hände skulle kunna hända på riktigt. den var spännande också
Boken handlar om personer som blir arga på varandra och visa som är kära.
Jag tycker boken är väldigt bra fast inte bäst.
Jag tycker boken är väldigt bra för bra saker händer inte hela tiden och det är mycket drama.
Jag tycker boken passar for dom som tycker om humor och drama böcker.