Nigella : Kort och gott

Lawson, Nigella

| 2002

Flag from sv

34


Nigella Lawson är en av de mest populära av dagens unga brittiska tv-kockar. Hennes senaste serie läckra matlagningsprogram, Nigella – Kort och gott, visas nu även i svensk tv. Nigella får oss att längta till köket med alla dess dofter och smaksensationer. Hennes recept är chosefria, originella och enkla att laga till. Hennes mat är anpassad till dagens livsstil: den går att snabbt laga efter en lång arbetsdag – men är också lustfylld att leka fram under veckoslutet tillsammans med barnen och vännerna. Boken Nigella – Kort och gott är ljuvlig läsning, rikt illustrerad och lika färgstark som författarinnan själv. Här finns recepten du behöver för tv-kvällen, partyt och bjudmiddagen, samt den ultimata tröst- och snabbmaten.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

A

Amanda Bertolo

2012-02-01

Betyg

Nigella i sitt esse! Allt e härligt snaskigt å smaskigt i den här boken! Särskilt cheesecaken med mörk choklad å lime. Å cocacola-skinkan!

Betyg

Hennes sätt att röra, skära, smaka och tala om mat är mycket sensuellt. Jag blir hungrig bara jag ser henne - och då är jag inte lesbisk. Hon ser ut som en bakelse. Men maträtterna i hennes böcker är faktiskt ibland oerhört omständliga, märkliga och med ingredienser som är svåra att få tag på. Men det gör inget - jag sitter och bläddrar och njuter. Matglädje!

Maria B Hansson

2010-04-06

Betyg

När man slipper se henne slicka på fingrarna utan bara läser vad hon skrivit är hon riktigt bra, den goda Nigella :)

Karin .

2009-11-21

Betyg

Det låter så fantastiskt gott när Nigella lagar mat i TV, men vid "provlagning" av recepten var många rätter väldigt smaklösa, utom chokladtårtan som var fantastisk!!! :)