Lättläst minibiografi om en av vår tids största idoler i fotbollsvärlden. Följ vägen från knattefotboll till proffsligorna. Spännande läsning för alla unga fotbollsälskare. Många illustrationer.
2021-12-15
Boken handlar om Neymars rekord i alla lag som han har spelat i. Neymars pappa var också en fotbolls spelare. Redan när Neymar var liten var han bra på att spela fotboll. Ibland fejkade Neymar att han blev skadad för att få frispark. men han vann många pokaler men inget ballon d`or. Han bytte till PSG från Barcelona för 2,2 miljarder kronor.
2021-12-10
den var jättebra jag älskar Neymar han är min favorit fotbollsspelare alla säger jag kan skilla som han dribbla och sånt
2021-12-08
De har är en recension om Neymar. Vad handlar boken om. Den boken handlar om Neymar. han en av dom bästa spelarna. Vad tycker du om boken. Jag tycker att boken va bra för man kan lära sig mycket om han. Skulle du rekommenderar den till annan läsare. til alla som gillar fotboll och neymar.
2021-11-30
Neymar äger.
Den handlar om fotboll.
Boken va roligt .
För Jag lär mig om fotboll.
Jag tyckte den är en bra bok.
2021-10-24
Det handlar om Neymar som va fattig och hans dröm va att bli fotbollsproffs.
Han tränade varje dag och sen hittade en tränare han och han blev fotbollsproffs och han blev rik.
2021-09-29
Jag tyckte att boken var bra därför att jag fick lära mig mer om Neymar och jag gillar honom. Han är bra.