Ljudbok

Nådastöten

Larsson, Christina

| 2017

Flag from sv

25


När en 86-årig man i lägenhetskomplexet Pennygången hittas död, inlåst i en klädkammare visar rättsläkarundersökningen att han legat där i ett halvår efter att ha svultit ihjäl.Kriminalkommissarie Ingrid Bergman har precis återvänt till jobbet efter en lång sjukskrivning. Därför blir det kriminalinspektör Karin Falk som får leda mordutredningen och Ingrid får i uppdrag att bistå henne. Samtidigt inleds Landsbygdsmässan i Göteborg under stort säkerhetspådrag sedan landsbygdsministern utsatts för mordhot. Bönder demonstrerar mot att starka krafter inom matindustrin tillåts styra och pressa priserna på mjölk och andra jordbruksråvaror utan att politikerna ingriper.I samband med mässan hyr Ingrid ut sitt hus till NOA, Nationella Operativa Avdelningen, som sköter säkerheten. Det får ödesdigra konsekvenser och snart är hon indragen i ett livsfarligt spel där hon inte längre vet vem...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Jag gillar serien om Ingrid Bergman och hennes team. Ganska spännande. Böckerna brukar vara trovärdiga och genomtänkta. Här känns slutet dock lite väl skruvat.

Betyg

Lika bra som vanligt men med ett påklistrat slut som inte riktigt sitter ihop med resten av boken. Kan även tycka att författarinnan ibland kan vara onödigt elak mot sina huvudkaraktärer. Bra bokserie!

Susanne Andersson

2019-04-24

Betyg

Läsvärd och intressant. Tempot på boken växlar och skulle stundvis varit rappare.

K

Karin Andersson

2019-01-05

Betyg

Ruskig historia om åldringar som mördas, samtidigt som Ingrid Bergman får tampas med säkerhetstjänsten och själv hamnar i blåsvädret igen.

K

Karin Johansson

2018-09-09

Betyg

Den får en 4a just för att den är väldigt bra, till slutet... Då är känns det hafsigt och hastigt påkommet. Kan hända en idé till nästa bok???

A H

2018-04-19

Betyg

.