Nådastöten

Larsson, Christina

| 2017

Flag from sv

25


Nådastöten är Christina Larssons femte deckare om kriminalkommissarie Ingrid Bergman och hennes utredningsteam vid polisen i Göteborg. Christina Larsson skriver förutom kriminalromaner även feelgoodromaner, anordnar skrivarkurser och är utbildad statsvetare samt manusförfattare för tv- och film. (2016): "Det här är bra, inte bara lagom bra utan väldigt bra" - Dast Magazine "Ännu en stark deckare av Christina Larsson" - Jennies Boklista "Mycket spännande bok med högt tempo" - Bokstunder

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Jag gillar serien om Ingrid Bergman och hennes team. Ganska spännande. Böckerna brukar vara trovärdiga och genomtänkta. Här känns slutet dock lite väl skruvat.

Betyg

Lika bra som vanligt men med ett påklistrat slut som inte riktigt sitter ihop med resten av boken. Kan även tycka att författarinnan ibland kan vara onödigt elak mot sina huvudkaraktärer. Bra bokserie!

Susanne Andersson

2019-04-24

Betyg

Läsvärd och intressant. Tempot på boken växlar och skulle stundvis varit rappare.

K

Karin Andersson

2019-01-05

Betyg

Ruskig historia om åldringar som mördas, samtidigt som Ingrid Bergman får tampas med säkerhetstjänsten och själv hamnar i blåsvädret igen.

K

Karin Johansson

2018-09-09

Betyg

Den får en 4a just för att den är väldigt bra, till slutet... Då är känns det hafsigt och hastigt påkommet. Kan hända en idé till nästa bok???

A H

2018-04-19

Betyg

.