Nattskiftet

Som lovande ung polis såg det ut som om Renée Ballard skulle kunna göra en spikrak karriär inom LAPD. Men när hon anmälde en överordnad för sexuella trakasserier omplacerades hon, och nu är hon tvungen att ta de otacksamma nattskiften vid polisstationen i Hollywood. De våldsbrott, rån och mord hon tar hand om måste hon oftast överlämna till kriminalarna som jobbar dag. En natt är hon först på plats efter en oerhört brutal misshandel av en prostituerad som lämnats att dö på en ödslig parkeringsplats. Kort därefter kallas hon och hennes kollega till en nattklubb där flera personer har skjutits, bland dem en ung kvinna. De här fallen tänker hon inte släppa ifrån sig. Hon börjar mot uttryckliga order att utreda brottsfallen på egen hand under sin lediga tid. När hon gräver djupare i dem blir hon tvungen att konfrontera sina egna demoner och förstå varför hon aldrig någonsin är beredd att ge...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Asså denna bok var bättre än jag förväntade mig.
Denna kan jag allt "REKOMMENDERA" er andra

E

Ewa H

2018-11-18

Betyg

Så kul med en ny huvudperson, en tuff kvinnlig kriminalare, Renée Ballard. Spänning, genomarbetad intrig, överraskande slut, charmerande närstående (en snäll farmor och en tidigare övergiven, nu trofast hund). Connelly briljerar också med en noggrann och verklighetstrogen bild av polisarbetet.

Minna Matson

2018-06-23

Betyg

Inte är det Harry inte...men den nya serien är helt okej och givetvis kommer jag att fortsätta läsa och hänga med i den. Spänningen och känslan behöver dock bli tätare om den ska nå upp till samma höjder som Harry.