Nattens begär

Kenyon, Sherrilyn

| 2009

I vår värld lever vampyrer och daimoner som härstammar från släkter tusentals år tillbaka i tiden. De Mörka jägarna för en evig kamp mot dem för att skydda oss människor... Amanda Devereaux har en helt galen familj. Hennes mor och äldre syskon är häxor och medier, och hennes tvillingsyster är vampyrjägare. Allt Amanda strävar efter är ett lugnt, normalt liv. Men när hon blir måltavla i en attack som är riktad mot hennes syster, vaknar hon upp och finner sig fastkedjad vid en sexig, blond främling, Kyrian av Thracia. Först tror Amanda att detta är ett av hennes systers mer raffinerade försök att fixa ihop henne med en spännande man men det står snart klart att Kyrian inte är ett idealiskt pojkvänsmaterial. Han är en Mörk jägare, en odödlig krigare som jagar och utplånar de vampyrer och daimoner som lever på människoblod. Nu jagar han Desiderius, en mycket gammal och farlig daimon som funnit...

A

Asta

2017-02-13

En bra bok med intressanta karaktärer. Kan rekommendera serien ifall man gillar allt som har med mytologi att göra, här får man verkligen en salig blandning ;)

S

Suslin Yacop

2014-08-05

Det är en av de bästa böckerna jag har läst!

N

nathalie jenderman

2014-06-28

Bästa boken jag läst på länge. Rekommenderar den starkt. :)

Rebecka Angelin

2013-09-03

Gillar sex, men detta var ganska drygt att läsa. Så mycket snack om sex och hur de vill göra med varandra. För mycket. Sex är ok, men detta var för mycket. Brukar läsa en bok på 1-2 dagar men denna tog tid för intresset svalnade redan efter några kapitel, men nu är det gjort och jag kommer inte läsa om den.

Magnus Reuter

2013-05-13

Först och främst, det här boken innehåller mycket sexande, avancerat sådant. Om man bortser från det så var den bitvis spännande. Men det är absolut inte en bok jag rekommenderar.

G

Gudon Amaré

2012-11-23

Nä tyckte inte om den här boken alls !

Emma Westberg

2012-05-20

Väldigt kiosromanig, men det behöver inte vara något negativt! Vampyrsnusk deluxe som dock tappar en hel del mot slutet..

Marie Rös

2011-11-24

Är precis det jag trodde att det skulle vara... en kioskroman med osande sex i bokform. Passar bra när man vill ha lite ytlig underhållning där man slipper tänka så mycket.

Johanna P

2011-09-13

För mycket sex, vilket drar ner betyget till en fyra. Men väldigt starka karaktärer som man fastnar för och en spännande handling så en riktigt bra bok enligt mig trots allt!

Iris Eriksson

2011-06-24

Jag älskar den här boken! den är i samma nivå som "Om jag kudne drömma!" Jag är totalt förälskad i Kyrian! Och jag blev faktiskt själv sexuellt frustrerad när de hela tiden gick runt varandra och försökte undvika det uppenbara.. Men absolut skitbra! Love! 5+

Elisabeth H

2011-06-03

Den började helt okej men spårade sedan ut i långa sexbeskrivningar. Själva grundstoryn drunknade. Rätt så dåligt översatt också! Massa konstiga meningsbyggnader.

Natasha Illyés

2011-05-22

Trodde huvudsaken var vampyrer. Å kanske en häxa eller två- men icke det var sex. Inte särskilt orginellt sex heller.

Sanna Holm

2011-04-15

Ja, den där tvåan satt långt inne. Lite för mycket sex...

renata cohen

2010-09-17

Väldigt mkt sex, men annars en sjukt bra bok som man inte kan sluta läsa i

jessica Ziedén

2010-08-18

mycket sex annars väldigt bra

Emina Halilovic

2010-08-17

Läste precis ut den. Och fan vad mycket SEX det var. Men annars var den bra, fast författaren kanske borda ha dragit av lite av ALLA sex"scener" .
Annars var den bra och man kan inte sluta läsa den! :D

Sara Landqvist

2010-08-13

Tacka vet jag Anne Rice och Dracula, för det här vara bra sex, sex och ännu mer sex.

lovisa pettersson

2010-07-22

lite för mycket sex men bra humor

Amanda N

2010-05-15

Är mycket förtjust i vampyrböcker annars, och blev intresserad då det stod på framsidan att Anne Rice kunde kliva åt sidan för den här boken. Nu efteråt undrar jag om den som skrev verligen läst boken. Boken innehåller til 90% sex, tankar om sex och hur underbart det vore att ha sex med partnern. Detta börjar på sidan 25. Dessutom tycker jag inte ens att den var bra skriven. Det kan ju såklart ha varit översättningen som dödade den, men den var verkligen dålig. Skulle inte rekomemndera den här till någon alls.

C

Ciccis bokblogg

2010-04-10

Amanda är trött på sin familj med sina övernaturliga förmågor. Hon längtar efter ett vanligt normalt familjeliv med sin vanlige pojkvän. Men en kväll blir hon av misstag tillfångatagen när det egentligen var hennes vampyrjagande tvillingsyster som var målet. Hon vaknar upp fastkedjad med en Svart jägare. Han är oerhört attraktiv och en stark passion uppstår emellan dem.

Jag har tidigare läst Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer och blev nyfiken på det här med vampyrer och ville läsa lite mer om det. Men det här var inget för mig. Det mesta handlade om sex, sex och åter sex. Ett citat från boken: ”Hur hennes andetag kändes mot hans ansikte och hur tungan smakade när han kysste henne”. Nä, det här känns som en riktig kioskroman, tyvärr.
Nattens begär ingår i Pocketförlagets nya pocketserie IRL. Den är även den första delen i serien om de Svarta jägarna.

S

Sonja Nordberg

2009-10-31

Mycket porr och resten ren rappakalja! Jag hade tänkt mig något i stil med Twilightserien, men pyttsan!