När oskulder kysser

Hagman, Per

| 1998

Flag from sv

256


När artonårige Benjamin inackorderas hos en sönderfallande medelklassfamilj på den västgötska landsbygden möter han den knappt tonåriga Nelly. Men omständigheterna för dem isär. Benjamin flyttar till Stockholm och träffar Lilla Boy, en erfaren dragqueen som leder honom in en nattlig värld av sexuell ambivalens och desperat hedonism. Samtidigt hamnar Nelly nästan av en slump i en karriär som fotomodell.    Alla de yttre förutsättningarna finns där när de efter flera år möts igen: allt som de väntat på¿ eller trott sig vänta på¿ ska bli verklighet. Men när de ger sig i lag med en ökänd brottsling ställs deras kärlek på svåra prov.    När oskulder kysser, Per Hagmans fjärde och störst anlagda roman hittills,är ett triangeldrama med thrilleratad upplösning ¿ en berättelse om människor som följer minsta motståndets lag, om lögner och svek, både mot sig själv och mot andra.¿[Jag] sträckläste...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Izabela Horn

2014-04-12

Betyg

12 apr 2014 kl. 14:28
Izabela Kosznik har kommenterat boken När oskulder kysser.
?Jag har läst Per Hagmans bok vänner för livet som jag älskade från första sidan därför hade jag höga förväntningar på När oskulder kysser och blev besviken. Det är ingen dålig bok , liksom i vänner för livet handlar boken om ensamma , trasiga människor som försöker hitta sin väg i livet, boken är stundvis mycket sexig med erotiska beskrivningar och stundvis smutsig och udda. Jag gillar karaktärerna och vet inte riktigt varför boken inte blir bättre än den är då den har kapacitet , men tyvärr så fattas något och därför blir den inte bättre än en trea .?

Izabela Horn

2014-04-12

Betyg

Jag har läst Per Hagmans bok vänner för livet som jag älskade från första sidan därför hade jag höga förväntningar på När oskulder kysser och blev besviken. Det är ingen dålig bok , liksom i vänner för livet handlar boken om ensamma , trasiga människor som försöker hitta sin väg i livet, boken är stundvis mycket sexig med erotiska beskrivningar och stundvis smutsig och udda. Jag gillar karaktärerna och vet inte riktigt varför boken inte blir bättre än den är då den har kapacitet , men tyvärr så fattas något och därför blir den inte bättre än en trea .

S

Sara Frimodig

2013-09-23

Betyg

Bitvis tyckte jag att det var en riktigt bra bok. När jag var halvvägs igenom pendlade jag mellan att tycka att det var en stark trea eller svag fyra, men de sista hundra sidorna drog ner helhetsintrycket otroligt mycket. Från att ha varit intressant, med vackra scener och porträtt och intressanta frågeställningar så gick boken till att vara en actionroman/deckare med osannolika och konstiga vändningar. I slutet var jag otroligt irriterad på att en sådan inledning slösas bort på ett sådant taffligt slut. Nja... Landar väl på en stark tvåa, men egentligen en svag fyra som går över i en etta.

Tony Lundén

2012-05-23

Betyg

Bra början, men slutet drar ner betyget från en fyra!

S

Sara Palm

2011-05-16

Betyg

Hade det inte varit för det omotiverat struliga slutet hade den varit riktigt bra.

Betyg

Jävligt bra men tyvärr är början bättre än slutet. Känns lite som två böcker man slagit ihop då den urartar lite väl mycket på slutet...