När du gör som jag vill

Fexeus, Henrik

| 2008

Flag from sv

140


Genomskåda kriget om våra hjärnor! Vem äger dina tankar? Från att du slår upp ögonen på morgonen till att du somnar på kvällen utsätts du för en oändlig ström av försök till övertalning och påverkan. Varje gång du slår på radion, öppnar en bok eller går in i en butik, försöker någon plantera idéer i ditt huvud. Henrik Fexeus tränar dig att bli en skicklig genomskådare med många övningar och exempel. Han förklarar hur du blir påverkad och medgörlig om det så gäller i personliga, politiska eller kommersiella sammanhang. Boken ger också verktyg för påverkan som du kan använda om du till exempel vill få igenom en politisk idé, införa personalyoga på arbetstid eller starta upp en sekt med några kompisar. Men framför allt öppnar boken dina ögon för hur kriget om din hjärna går till. Skillnaden mellan att sälja Pepsodent och Fredrik Reinfeldt är kanske mindre än du tror. ...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Intressant men mycket blaj som jag inte vet vart jag ska göra av.. Psykologi i sin vidaste bemärkelse men köper inte riktigt allt som nämns.

J

jojo bengtsson

2012-12-07

Betyg

Hemsk!

Boktanten

2012-02-11

Betyg

En annorlunda men ganska intressant bok. Mycket känns som en aha-upplevelse och man känner igen många reklamtrick. Jag har helt klart fått en lite annorlunda syn på reklam och annonser.

Anders Högman

2010-07-19

Betyg

Nja, läser man lite populärpsykolgi är det inte mkt nytt under solen, men den har sina ljusglimtar.

Sarah Olsson

2010-05-09

Betyg

Man lär ju sig något, men den är tyvärr dåligt skriven.

Sarah .

2010-03-15

Betyg

Väldigt träffsäker och humoristisk bok! Ett ämne som berör alla och som alla borde läsa, ren njutning:)