Mysrys - Novellsamling

Kimselius, Kim M

| 2012

Flag from sv

11


Kryp ned under filten och följ med på en spännande resa genom Kim M. Kimselius noveller. Här möter du både glädje, sorg och berättelser om andar. En bok som både är mysig och ryslig att läsa! Den här boken lämnar inte någon oberörd. Många läsare har fascinerats av Kim M. Kimselius historiska äventyrsböcker. I denna novellsamling kommer du Kim närmare än du har gjort i någon annan av hennes böcker. "Känner du mig?" börjar Kim med att fråga. Efter att ha läst denna novellsamling lovar jag dig att du har lärt känna både författaren, hennes flödande berättarglädje och sprudlande livsglädje. "En bok som gjord för att avnjutas i soffan med en mysig filt, en varm kopp te och kanske någon att hålla i handen. Känn de kalla kårarna uppför ryggen och släck inte lampan ikväll!" Lektör Ingela Svensson "Vill bara säga, att jag alltså är imponerad av, inte bara dina berättelser som sådana, utan...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2015-03-01

Betyg

Väldigt mysiga noveller! Ett perfekt lättläst sällskap när man känner sig hängig. Flera av novellerna är som sagt spännande, men där finns också en värme som för mina tankar till Maeve Binchy! Kan varmt rekommenderas!

Marc Moore

2014-12-25

Betyg

Tyvärr alltså, den är lika banal och naive som titeln antyder.... Ska jag säga något positivt är det väll att den är personligt skriven.

Marc Moore

2014-12-25

Betyg

Tyvärr alltså, den är lika banal och naive som titeln antyder.... Ska jag säga något positivt är det väll att den är personligt skriven.

Tanja Dianova

2013-02-14

Betyg

Några av novellerna påminde mig om min barndom på sovjetiska pionjärläger där de flesta barn bodde på somrarna i “stor barack med massa sängar”. Då berättade vi spökhistorier varje kväll vid läggdags. Läskigt, skrämmande och spännande.
Läs hela recension på http://www.tdianova.se/bokblogg/kim-m-kimselius-mysrys/