Mörkare än midnatt

En mördare slår till på nyårsafton och Renée Ballard och Harry Bosch slår sig samman för att lösa fallet.Kaos råder i Hollywood under nedräkningen till tolvslaget. Renée Ballard har nattskiftet på LAPD och väntar ut det traditionsenliga kulregnet, då hundratals nyårsfirare riktar upp sina vapen mot himlen och trycker av. Bara minuter efter midnatt blir Ballard kallad till en brottsplats. En man har dödats av ett skott, mitt i en folksamling.Ballard förstår snabbt att kulan inte kan ha kommit från himlen, och att dådet tycks hänga ihop med ett annat olöst mord - ett fall som Harry Bosch en gång i tiden utredde. Samtidigt jagar Ballard ett gäng som kallar sig Midnattsmännen. De har brutalt våldtagit ett antal kvinnor utan att lämna några spår efter sig.Fast besluten att lösa båda fallen tar Ballard hjälp av Harry Bosch. Samtidigt som de två inspektörerna tillsammans...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

L

Lars Persson

2022-11-19

Betyg

Connelly levererar som vanligt, nu med en pensionerad Harry Bosch i en mer tillbakadragen roll , lite "dippar" men totalt sett riktigt bra

F

Fredrik Davidson

2022-07-11

Betyg

Det första spännande hände på sidan 190. Sedan någorlunda bra drag till sidan 340 då det började hetta till ordentligt. 24 sidor avslut. Slutet gott, allting gott som man brukar säga.

E

emmakicki

2022-06-07

Betyg

En svag trea. Den var rätt spännande men jag tyckte spåret med midnattsmännen var mer spännande än det andra och tyckte tyvärr större delen av boken handlade om det andra fallet.

E

Ewa H

2022-04-15

Betyg

Connelly hör till mina favoriter. Han lyckas få fram driv i storyn trots att det är så faktaspäckat. Det känns som om det är polisarbete på riktigt. Denna gång drar dock avslutningen ner bedömningen. Det blir för abrupt och verkar färgas så starkt av Connellys frustration över tillståndet i den amerikanska poliskåren. Med rätta, får man tro, men det lyfter inte denna deckare.