Mörkare än natten

Connelly, Michael

| 2003

Flag from sv

408


Kan Harry Bosch verkligen vara en seriemördare? Michael Connelly låter Harry Bosch och Terry McCaleb, hjälten från Blodspår, mötas i thrillern Mörkare än natten. McCaleb är inkallad för att lösa fallet med en bestialisk seriemördare och spåren leder honom till Harry Boch. Terry McCaleb, den f d FBI-agenten från Blodspår, lever ett tillbakadraget liv på Catalina Island med fru och liten dotter, då han kontaktas av en gammal kollega, som behöver hjälp med att lösa en mordutredning som kört fast. Det handlar om en seriemördare med smak för rituella mord och hämnd. Det dröjer inte länge förrän spåren leder Terry McCaleb till Harry Bosch, som i sin tur upptagen med ett mordfall där en Hollywood-regissör står anklagad för att ha strypt en filmstjärna. De två fallen visar sig överlappa varandra och McCaleb tror sig vara på väg att avslöja den mest skrämmande mördare han någonsin mött. Har...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2018-02-03

Betyg

Den här Bosch-boken hade mycket av det jag fastnar för i serien. Och när det blev utanförperspektiv och något av en sammanfattning av många tidigare böcker blev det faktiskt ännu bättre. Sträckläste och njöt.

A

Annika Sjöström

2017-07-02

Betyg

lyssnat på på svenska...men kan inte hitta den på boktips-siten - inte ens den svenska boken!...Den hemsidan har verkligen försämrats så in i norden!!!

M

Mats Sigfridsson

2012-12-19

Betyg

Connelly är alltid pålitlig. Helt ok men inget över det vanliga.

Claes Nilsson

2011-10-28

Betyg

Ok men inte så speciell

Helena Nilsson

2010-07-31

Betyg

Tyckte inte att den var så bra.

Nils Thor

2010-05-26

Betyg

Det var en ganska tråkig bok. Handlade mest om FBI-agentens problem med sina relationer och medicineringen efter ett hjärtbyte. Långa, tråkiga rättegångsförhandlingar.