Mord på Stenungsbaden Yacht Club

Fransson, Ramona

| 2013

Flag from sv

33


Vanessa äger inte sin kropp. Inte ens sin själ. Är vackre Antonio någon hon kan lita på? Kommer han bli hennes räddning? Hon som aldrig kunnat lita på någon. Som alltid blivit sviken. Skulle Antonio bli hennes befriare? Nu är det snart dags för vår lilla resa. Quiet är här för att berätta om den, sa Antonio muntert, men blicken han gav henne var fylld av fruktan. När Quiet dök upp i dörröppningen förstod hon varför. Hon slutade andas och hade önskat att hon vågat slita blicken från hans ansikte. Hans yttre var en obehaglig upplevelse. Ansiktet var köttigt, vårtor i olika storlekar täckte delar av en mungipa och drog sig likt ett band ner mot halsen. En del av dem var röda och såg ut som färska sår. De gråblå ögonen låg inbäddade i ansiktet och hade draperande, tunga ögonlock. Håret, en spretig, oklar brun färg, hade samlats ihop till en tunn spikrak hästsvans och här och var skymtade man...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Kerstin Hellgren

2015-02-05

Betyg

Riktigt bra och spännande ända till slutet.

Rasmusmatte .

2014-03-09

Betyg

Detta är andra boken jag lyssnat av Ramona Fransson. Ämnet är mycket aktuellt och angeläget.

Y

Yngve Karlsson

2013-11-12

Betyg

Fantastiskt att väva in verkligheten i dessa deckare.
Jag har läst serien ifrån början och de blir bättre hela tiden. Härligt språk, helt enkelt UNDERBARA.

Britt-Marie Kullin

2013-04-14

Betyg

Jag har läst fem böcker tidigare av Ramona Fransson, tre kriminalromaner och två dokumentära böcker. Här är en länk till den senaste av kriminalromanerna som jag läste, ”Mord i Skärhamn”, och där finns också länkar till tidigare lästa böcker.

Ramonas deckare är lättlästa och välskrivna. Och den här boken, ”Mord på Stenungsbaden Yacht Club” handlade om ett mycket aktuellt ämne.

Jag tyckte om boken, och jag tyckte också att den här var lite bättre än hennes tidigare böcker.

( Läs gärna alla mina bokrecensioner i min blogg, Bims Blogg - http://bimsblogg.wordpress.com/category/bokrecensioner/ )