Mord på menyn

Mårtenson, Jan

| 2003

Flag from sv

30


För tio år sedan utkom, till alla Homan-fans glädje, Mat och mord. En kokbok som samlade alla de mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons Homandeckare. Efter ett decennium har det tillkommit ett antal storsäljande deckare, och med dem nya recept. Därför kommer nu en ny omarbetad version där de tio senaste böckernas recept finns med, liksom spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

P

Pernilla Engström

2014-07-13

Betyg

En bok man bara skall ha om man gillar Homan.