Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera : Mina 100 bästa recept och dryckerna därtill

Morberg, Per

| 2015

Flag from sv

3


Följ med till Per Morbergs värld av smaker! I Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera har Per Morberg mixat sina allra bästa gamla recept med helt nya och tagit fram perfekta drycken till rätterna! Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok