
Husmanskosten har fr lnge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man g p lyxkrog och ta flsklgg med rotmos fr trehundrafemton spnn. Rtt tillagad har husmanskosten varit rtt i mer n hundra r och den kommer att vara rtt i flera hundra r till. S i denna bibel har jag samlat inte alla men gott och vl 150 klassiska husmansrecept. Bland dem ska mina barnbarnsbarn blddra har jag i all dmjukhet tnkt.PerDen traditionella sndagssteken tar plats igen p middagsbordet i Per Morbergs nya stora kokbok, dr han visar att rejl svensk husmanskost lagad frn grunden r ngot annat n bruna bnor i plastkorv och kldolmar frn frysdisken.F lr sakna sina favoriter bland recepten. Hr trngs etablerade trotjnare som kttbullar, flskpannkaka och gravad lax med halvt bortglmda finesser som stuvad lake, sillbullar och katrinplommonsuffl. Obligatoriska tillbehr...
Visa mer
Recensioner
Bli frst med att recensera denna bok