Ljudbok

Mittvatten

Dahl, Arne

| 2018

Flag from sv

42


Sam Berger är misstänkt för ett mord han inte har begått, och partnern Molly Blom ligger i koma. Han flyr till skärgården och väntar på direktiv från Säpos högste chef. Ett terrordåd hotar Stockholm och en jagad mördare ? som nu har kidnappat en flicka ? kan gå fri. Är Berger lösningen eller en del av problemet?Arne Dahl visar på nytt sitt mästerskap med Mittvatten, en kriminalroman av internationellt snitt, i samma anda som succéromanerna Utmarker och Inland.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2020-07-08

Betyg

Jag hängde inte alls med i början, alldeles för rörigt för mitt huvud. Och det är några år sedan jag läste föregångaren i serien. Mot andra delen av boken började jag komma in lite men det var fortfarande för komplicerat för mig. Spänningen infann sig mot slutet.

Bokdjungeln

2018-11-26

Betyg

Mittvatten är den tredje boken om polisen Sam Berger. De första två böckerna, Utmarker och Inland tyckte jag verkligen var riktigt bra så det var inga tveksamheter om att jag ville läsa denna också. För den som inte läst de två första böckerna så rekommenderar jag verkligen att man gör det innan man läser denna bok. Detta då de alla bygger på varandra och man får svårt att förstå hur allt hänger ihop annars. Jag hade egentligen velat läsa om dom nu när Mittvatten ger så många svar. Det var allt eftersom handlingen gick framåt som jag kom ihåg de tidigare böckerna och förstod hur allt var kopplat. Detta är, som de två första böckerna en väldigt välskriven bok och jag gillar den verkligen.

Jan Svensson

2018-10-21

Betyg

Som vanligt spännade men väl fantasifull. Visst brukar Dahl komma undan med det komplicerade när historien är bra men denna gång räcker det inte riktigt.

J

Betyg

Spännande, fascinerande och välskriven!

Jan Banan

2018-10-20

Betyg

Jag har tyvärr tappat Arne Dahl sen han slutade skriva om A-gruppen. Det han numera får ur sig känns som dåliga upprepningar av sig själv. Författaren följer samma mönster i sin berättarteknik bok efter bok och jag har för länge sedan tröttnat på dennes sätt att skriva. Ingen höjdare!