Mitt himmelska kramdjur

Mazetti, Katarina

| 2007

Flag from sv

67


Sju udda personer möts på en gammal scoutgård ett par regniga höstveckor, för att hålla en studiecirkel om de stora existentiella frågorna: Annette, skendräktig hotellreceptionist, Adrian som går klädd i kåpa och är lite lik Johnny Depp, den mystiska Grå Damen, den förmögne Bertil som tycks ha ett skumt förflutet, Den unge muslimen Karim, Madeleine med ryggsäcken ingen för titta i och Wera, journalist under cover som är där för att skriva om dem. Alla har de sina hemligheter och frågor om liv och död ställs på sin spets allteftersom de avslöjas. Lite annat smått och gott avhandlas också, t ex frågan om meningen med livet, på typiskt Mazettimanér - en blandning av dödligt allvar och slapstick. Mycket nöje!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2014-01-23

Betyg

Något så bedrövligt dålig att den nästan blir rolig (därav två stjärnor) Jag antar att boken är välskriven? Uppläsarna är väldigt bra. Men det här är verkligen ingenting jag kan rekommendera!

Betyg

Katarina Mazetti kan skriva, inget tal om saken. Dock, här börjar det bra med olika karaktärer för att mynna ut i alltför många kapitel. Filosofiska tankar utan svar är aldrig fel; det gäller dock att veta när lagomgränsen är nådd i texten.

Elisabeth Karlberg

2012-07-13

Betyg

Aningen tankeväckande om man är på det" humöret. Alla har vi ju våra hemligheter och här hittar vi en brokig samlig människor som på något sätt trots allt knyter an till varandra. Men jag hade nog inte stannat särskilt länge på det stället.....................

Lotta Svensson

2010-10-17

Betyg

Jag har alla Katarina Mazettis böcker. Denna bok har jag bara läst några kapitel av. Så långt kände jag att den inte är en bok för mig. Men den får stå kvar i bokhyllan, kanske gör jag ett nytt försök.

Annelie S

2010-09-14

Betyg

Jag hade gärna satt betyget 2,5 om det varit möjligt. Satte igång lite tankeverksamhet hos mig ibland, men egentligen var den rätt så långtråkig i det stora hela.

M

Marie W

2010-08-03

Betyg

Om det gick att sätta 2,5 i betyg hade jag gjort det. En rolig och lite märklig bok som går i ett snabbt tempo!