Missing You

Coben, Harlan

| 2014

Flag from en

59


An electrifying Harlan Coben novel. From the Sunday Times bestselling author of TELL NO ONE, a heart-pounding thriller about the ties we have to our past ... and the lies that bind us together.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2019-11-11

Betyg

Fasaväckande grundhistoria, en bunt med handlingskraftiga kvinnor samt en melankolisk kärlekshistoria. Superbra!

E

Ewa H

2019-10-03

Betyg

Lysande! 4+. Visserligen lite väl blodigt ibland, men ack så spännande. En deckare med så många gripande relationer hör inte till det vanliga. Spänningen är på topp hela tiden, och Coben lyckas till och med med avslutningen, en riktigt finessrik historia!

E

emmakicki

2018-11-27

Betyg

Varför fortsätter jag plåga mig med Harlan Coben? Efter hans första fristående böcker har det bara gått utför och det är mer hårdkokt än bladvändande spänning. Eller så är det min smak som har förändrats. Valde att lyssna på den här istället för att läsa den och det gjorde knappast saken bättre, uppläsaren är inte i min smak och det är faktiskt möjligt att boken blev snäppet sämre pga det.

K

Karin Johansson

2018-07-19

Betyg

Gillar Coben, skriver med tempo och handling utan för mycket ”mellanprat”. Den här är inte annorlunda, bra och läsvärd.

S

Sofia Hansson

2017-07-14

Betyg

Mycket bra och svår att lägga ifrån sig.

Charlotte Olsson

2016-12-19

Betyg

3,5. En bladvändare, men inte så spännande som jag trodde. Klassiskt hårdkokt.

Jan Banan

2016-07-17

Betyg

Den här boken gillade jag verkligen! Trots en inte helt okomplicerad story lyckas Coben med att göra den intressant, begriplig och med ett skönt driv i sig. Jag tycker också om det faktum att han med några få undantag lyckas med konststycket att skriva som om det vore en kvinna som var författaren. Tilltalande!

Minna Matson

2016-06-07

Betyg

Spännande och svår att lägga ifrån sig. Man bara måste läsa lite till. Första jag läste av Harlan, det kommer definitivt att bli fler.

Marita Ryen

2016-05-10

Betyg

Boken kändes lite seg och tog tid att läsa ut. Blev bättre i andra halvan.

L

Linda Ismail

2016-02-01

Betyg

Harlan Coban - Saknar dig.
Bokförlag: Bookmark Förlag.
Antal sidor: 427.
Utgivningsår: 2016
Original titel: Missing You.

Bokens första mening: "Du kommer inte att gilla det här", sa Stacey när Kat Donovan gled ner från sin fars gamla barstol och gjorde sig redo att lämna O'Malleys.

Premiärläsning av Harlan Coban och jag hade inga speciella förväntningar - jag blev glatt överraskad!
"Saknar dig" är en riktig bladvändare där historien går på i ett raskt tempo. En aktuell och psykologisk thriller av högsta rang! Coban skriver på ett skickligt och gripande sätt, erfarenheten kring författarskapet går inte att ta miste på. "Saknar dig" ger dig som läsare överraskningar och ett spännande pussel att lägga. Mästerligt!

Betyg: 4/5

J

Betyg

Väldigt spännande, fängslande och underhållande!!!

J

Betyg

Väldigt spännande, fängslande

Britt-Marie Kullin

2016-01-09

Betyg

Betyg: 4,5 av 5.

Om jag tittar i min lista över lästa böcker, som sträcker sig från 2006 och framåt, så är det här den fjortonde boken som jag läser av Harlan Coben.

Han skriver både en serie böcker med sportagenten Myron Bolitar i huvudrollen, och även helt fristående böcker.

Böckerna om Myron Bolitar är helt okej. Bra, men inte jättebra, tycker jag.

Men dom fristående böckerna tycker jag däremot är jättebra, och skrivna i ungefär samma stil. Spännande, lättlästa, oförutsägbara med vändningar i, innehåller en hel del humor, och är mycket svåra att lägga ifrån sig.

Rekommenderar absolut den här boken, och även alla hans tidigare fristående böcker. Här är en länk till den boken som jag senast läste av honom, Sex år, och där finns det också länkar till några tidigare böcker av honom.