Missing Mom

Oates, Joyce Carol

| 2005

Flag from en

343


In the aftermath of her mother's death, thirty-one-year-old, sexually liberated and economically independent Nikki Eaton comes into a startling realization of her identity as a daughter and experiences a tumultuous year of mourning that gives way to greater wisdom and love. Reader's Guide available. Reprint. 50,000 first printing.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Jenny Östensson

2010-08-25

Betyg

I grunden en bra berättelse men boken var seg. Den blev dock lite bättre mot slutet.

Betyg

Efter att ha blivit hänförd av såväl Vilda Gröna Ögon som Mörkt vatten blev Älskad, saknad en besvikelse. Berättelsen i sig är det inget fel på, men den känns som att den går i eviga cirklar. Och jag saknar att komma till kärnan, eller att åtminstone bli överraskad. Jag har nu lagt boken ifrån mig så många gånger att jag kanske borde ge upp om den här berättelsen. Men ändå kan jag inte.

Monika Häägg

2010-01-26

Betyg

En bok som absolut inte har ett ord för mycket, även om den är lång. Jag är fast från första till sista raden. Den här kvinnan kan verkligen skriva.

Karin R-g

2009-08-30

Betyg

Var nyfiken på Oates, som alltid är aktuell som Nobelpriskandidat. Jag gillar boken på sitt sätt, men den är pratig på det amerikanska sättet som jag inte är så förtjust i. Dock kommer jag inte på något som inte hör dit - men kanske beror det på att jag tycker det är kul att lära känna personer.

Karin D

2009-05-09

Betyg

Några böcker av Joyce Carol Oates är något av det bästa jag läst... så när jag får en ny bok av henne i mina händer, har jag ofta höga förväntningar.

Den här boken börjar med att en 31-årig kvinna hittar sin mamma mördad i hennes hem. Otäck upptakt, förstås, men bokan handlar om mycket annat än sorg.

Jag la boken till sidan flera gånger, för den var lite seg att komma in i. Tempot ökade på slutet och jag gillar verkligen Joyce Carol Oates stil och intressanta sätt att skriva. Vissa personer gavs inte tillräckligt mycket utrymme men andra fick vi veta väldigt mycket om.

Kunde ha komprimerats lite för en mer intensiv läsupplevelse!