Mirakel

Steel, Danielle

| 2008

Flag from sv

45


Mirakel är en gripande och fantastisk berättelse av mästarinnan på kärleks- och relationsromaner. Under nyårsnatten sveper den värsta stormen på över hundra år in över norra Kalifornien och San Francisco. Över femtio personer omkommer och de materiella skadorna är enorma. För grannarna Quinn Thompson och Maggie Dartman är förödelsen stor och de är båda i behov av någon som ser över skadorna på deras hus. När Quinn anlitar snickaren Jack Adams är det för att göra husreparationer. Med tiden börjar en vänskap att spira mellan dem, en vänskap som också kommer att innefatta Maggie. Quinn och Maggie, som inte känt varandra innan stormen, bär båda på en stor sorg och deras liv går på sparlåga. Men när Jack kommer in som en frisk fläkt i deras liv vågar de sakta börja tro på framtiden igen. Och kanske är det en framtid som innehåller kärlek ... Det här är den 66:e boken på svenska av Danielle Steel....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Jasmina <3

2014-02-16

Betyg

Denna bok var mycket bra tycker jag =)

Blommiga Barbro

2014-01-02

Betyg

I alla dessa år har jag lyckats undvika Danielle Steele- tills nu när jag fick för mig för att testa henne. Det skulle jag inte ha gjort. Jag säger enbart detta: Min första Danielle Steele och min absolut sista! Något så infernaliskt dålig, förutsägbar och pinsam smörja får man leta efter! Rekommenderas verkligen inte!

C

Betyg

En tunn kärlekshistoria med förutsägbar handling. Boken handlar om en man som förlorat son och hustru. Samvetskval trycker honom och dessa kval vänds ut och in i det oändliga. Absolut DS sämsta bok.