Minuten före midnatt

Baldacci, David

| 2020

Flag from sv

12


FBI-agenten Atlee Pine tvingas ta tjänstledigt efter att ha gjort sig skyldig till övervåld i jakten på en brutal brottsling. Den oplanerade ledigheten ger henne möjlighet att resa tillbaka till Andersonville i Georgia, där hennes tvillingsyster Mercy kidnappades och försvann tre decennier tidigare. Kanske kan hon äntligen få klarhet i vem som låg bakom kidnappningen. Men sökandet efter ledtrådar leder henne in på en väg kantad av mord, lögner och hemligheter som skakar henne i grunden. Ingenting av det Atlee Pine trott sig veta visar sig vara sant.   Minuten före midnatt är den fristående fortsättningen på Lång väg till rättvisa (2019), den första delen i bästsäljaren David Baldaccis nya serie om den iskalla ensamvargen Atlee Pine.  "Det är ingen överraskning att en av de bästa thrillerförfattarna skapat en av de bästa karaktärerna på länge." New York Times DAVID...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2021-06-01

Betyg

Pålitlig spänningsroman i Baldaccistil. Äventyr med "övermänniskan" Atlee Pine i huvudrollen, hon klarar allt. Dessutom en riktig cliffhanger, hennes huvudhistoria får ingen lösning, förhoppningsvis i nästa story.

Jan Banan

2020-08-04

Betyg

Stark 3:a!

Bokdjungeln

2020-02-08

Betyg

Jag tycker att boken börjar väldigt bra men att den blir lite seg i mitten för att sedan ta ny fart och bli spännande igen. Men jag gillar att det är två olika fall som ska lösas samtidigt, det gör att det händer något nästan hela tiden och de går in i varandra. Då detta är en fristående fortsättning om FBI-agenten Atlee Piké så anser jag inte att man behöver läsa den första boken "Lång väg till rättvisa" innan, även om det säkert inte skadar att ha gjort det. Jag hoppas dock på en uppföljare av denna då boken avslutas med en cliffhanger.