Ljudbok

Mina läppar är dina

Simon och Oscar har varit vänner i vått och torrt. Men när Oscar träffar Sara förstår Simon att han håller på att förlora honom. Och att hans känslor för Oscar inte bara handlar om vänskap. När de träffas alla tre tar kvällen en oväntad vändning och ett oskyldigt sockerkaksbak förvandlas till en het och lustfylld stund i soffan. Snezana Lindskog älskar att spela ordspel. När orden bildas skapas ofta olika berättelser i hennes huvud. Det är inte bara erotiska noveller utan allt mellan himmel och jord. I många av hennes erotiska berättelser är kärleksgränserna diffusa. Hon är pansexuell och detta speglar sig i berättandet. Ofta glömmer hon bort sitt varma kaffe och får dricka det kallt, vilket hon faktiskt numera föredrar.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Charlotte Tröjer

2020-08-28

Betyg

Det var en lekfull berättelse om osäkerhet, kärlek och "första gången". Kul att det var killar det i första han handlade om.

Betyg

Gillar tanken på att killar kan visas sina känslor även om det blev i sin ensamhet. Känslor, förväntningar och lite kåthet som är fint beskrivet. Stund över? lyssna eller läs den.

P

Per Lindskog

2020-02-07

Betyg

Ganska ofta i tonåren när mina föräldrar inte var hemma, kunde jag röra ihop en sockerkakssmet, bara för att njuta av den söta goda smaken. Men upplevelsen stannade tyvärr där. En sådan upplevelse som Simon, Oscar och Sara när de smakar på den söta smeten och efterhand glider över i en intensiv erotisk lek där allt är tillåtet, hade onekligen varit spännande. Denna välskrivna heta berättelsen är omöjlig att förbli oberörd inför. En spännande erotisk lek med en stor portion kärlek.