Mina fastrars mat : menyer frn Maddaloni

Roberto, Paolo

| 2007

Flag from sv

170


"Vad har du tit idag?" Det r det frsta de frgar mig, samtidigt som de ger mig kraftiga men krleksfulla kindnyp. Jag har, efter en lng resa, ntligen klivit in p mina fastrars bakgrd - och nr jag redogjort fr den torftiga flygplansmaten och besvarat en mngd andra livsviktiga frgor - dukas det fram den ena ljuvligheten efter den andra p matbordet. Paolo Roberto har en stor slkt spridd ver hela vrlden. Slktens nav hittar man dock p bakgrden Merolilli i den napolitanska staden Maddaloni. De mnga fastrarna, som lagar den vidunderligt goda maten, har en enastende frmga att hlla sig informerade om precis alla i slkten Roberto. Det spelar ingen roll om de bor i Hongkong eller Stockholm - inget undgr fastrarna,  som med fast och sker hand styr och stller i stort som smtt.    Det hr r en kokbok som lockar till bords och till skratt. Ta del av fastrarnas...

Visa mer

Skapa konto fr att stta betyg och recensera bcker

Recensioner

Yvonne Larsson

2009-06-27

Betyg

Jag gillar berttelserna och blir hungrig bara av att lsa recepten. Har ven provat ngra matrtter och inte blivit besviken!