Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa Motowi

Ahlberg, Monika

| 2003

Flag from sv

35


Här återkommer Monika Ahlberg med sin efterlängtade stora kokbok Min mat - sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen. Boken vill inspirera till glädje i köket! Förutom recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och upplagda på det konstnärliga sätt som är så typiskt för Monika. "Jag älskar att äta! Ja, jag älskar även allt som går att äta och som hör måltiden till. Goda grönsaker och frukter med fin färg och fräsch doft, möra köttbitar, färska fiskar, vällagrade ostar i sällskap av ?riktiga? bröd och fruktiga viner, söta avslutningar och gärna en chokladbit till kaffet....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anders Börjesson

2016-07-04

Betyg

Upptäcker inte något nytt i den här kokboken. Är det därför den endast får en trea? Nej, men mycket känns igen från författarens andra matböcker.