I den här boken, Min första kokbok, får du tips på sådant som är gott och lagom svårt att göra. Här finns både middagar som du kan laga till hela familjen och snabba smaskiga mellanmål som du kan svänga ihop när du kommer hem från skolan hungrig som en varg. Smaklig måltid!
Med hjälp av enkla recept och steg-för-steg-bilder kan barn i åldrarna 8?12 år själva laga mat ? och upptäcka att matlagning är kul. Boken ingår i ICA bokförlags uppskattade serie för barn & ungdom som är enklare faktaböcker inom populära ämnesområden.
Exempel på recept i boken:
Jordgubbskräm