Julen är den högtid som Agnes ser fram emot mest men som hennes sambo Elias lika gärna kan vara utan. Trots Elias motvilja försöker Agnes skapa julstämning genom att dekorera lägenheten med sitt favoritpynt, jultomtar. När Elias meddelar att han har bokat en resa för dem båda till Portugal över jul infinner sig en viss besvikelse. Känner han verkligen henne så lite? Att fira julafton med föräldrarna och morfar är det bästa hon vet, hur ska hon berätta för dem att hon inte kommer vara hemma?Arbetet på varuhuset i Varberg är en välkommen distraktion. Där är julstämningen på topp med julmusik och evenemang som ska planeras. I år har det även hyrts in en tomte, vars uppmärksamma ögon Agnes inte kan hjälpa att dras till. Nedräkningen till jul går allt fortare och Agnes försöker hålla fasaden uppe framför Elias och familjen. Men kanske kan nyfunna vänskaper, och en charmerande tomte, få hennes...
Här har vi en mysig fängslande liten julbok där Agnes får ren panik när hennes pojkvän Elias kommer hem och överraskar henne med en resa över
Jul.
Julen är något som Agnes inte vill rubba på i någon centimeter för Julen är något hon bara älskar.🤔
Jag tycker att denna bok är riktigt välskriven och där den stora julen står i fokus.
Boken värmer ens kyliga hjärta till max😃
Men hur ska det gå för Agnes att avböja denna resa till Portugal?
Den som lyssnar eller läser får veta😃
Av mig så får denna
bladvändare