Min bästa väns dotter

Koomson, Dorothy

| 2008

Min bästa väns dotter är en berättelse om det stora sveket - och den största kärleken. Kamryn Matika och Adele Brannon var bästa vänner och trodde inte att något i världen skulle kunna komma emellan dem. Tills Adele gjorde det otänkbara och låg med Kamryns stora kärlek, Nate. Som om inte det skulle vara nog blev hon gravid och födde hans barn. När Kamryn får reda på sanningen, två månader före sitt bröllop, bestämmer hon sig för att aldrig träffa någon av dem igen. På ett ögonblick mister hon de två viktigaste människorna i sitt liv. Den eviga vänskapen är över och Kamryn flyr från London till Leeds för att försöka skapa sig ett nytt liv på egen hand. Några år senare landar plötsligt ett brev på dörrmattan som berättar att Adele är döende. Hon håller på att förlora kampen mot sin leukemi och vill att hennes bästa vän ska adoptera den nu femåriga dottern, Tegan. Ännu en gång ställs...

Johanna Jonasson

2021-02-28

Den bästa bok jag läst! Så skickligt skriven, sorglig och varm på samma gång.

Linda Abramsson

2014-01-13

En underbar feel-good bok. Sträckläste den.
Välskriven och bättre än vad jag trodde att den skulle vara.

Charlotte B

2012-03-30

Hennes bästa än så länge... Läs den!

Elisabeth E

2010-10-28

Bättre än jag trodde att den skulle vara :) Fin berättelse!

Både sorgsen o komisk. Många underbara kommentarer och tankar.

Johanna Lundin

2010-05-24

En bästa vän. En blivande make. Ett svek som förändrar allt. En hårdhudad kvinna som inte släpper in någon. Ett dödsfall. En sista önskan. Ett barn. Kärlek. Rädsla. Det är vad denna bok innehåller. Den är så bra, spännande och lätt för mig att känna igen mig själv i huvudpersonen. Kunde inte annat än sträckläsa de 410 sidorna.

Johanna Lundin

2010-05-24

Trodde det var en chick-litt av mitt omslag attd öma men hade så fel. En mycket bra bok.

Linda Lindblom

2010-03-05

En varm och fin historia som även är lite sorglig, Något förutsägbar men ändå helt ok. Gillade ni "P.s Jag älskar dig" såär nog denna en bok för er även om P.s är bättre.

Jolie Zetterlund

2010-02-19

Den är bra, men sorglig. Grät så jag var tvungen att sluta läsa :-)

Anette B

2010-02-05

Så varm så sorglig. Blev alldeles varm och tårögd när jag läste den

Ullis N

2010-01-09

Hade sina ljuspunkter, men är alldeles för amerikansk.

P

Petra Johansen

2009-08-30

Egentligen ingen särskilt djup bok men ändå rann tårarna och jag ville inte sluta läsa.

K

Karin Karlsson

2009-07-10

Hel okej. Både sorglig, allvarlig och rolig.

Ylva Andersson

2009-07-05

Mycket bra och sorglig, men det ger egentligen inte så mycket. Mest en gråta-må bra bok.