Milda makter

Paasilinna, Arto

| 2005

Kristina Fransson

2012-01-11

Utan tvekan en av Paasilinnas roligaste böcker. Han lyckas få en sådan sak som att "datorisera himlen" att låta som den mest naturliga sak i världen. Religion möter nutid vilket blir till en knasig kulturkrock kan handlingen bäst sammanfattas som.

A

Amir Mansourian

2011-11-09

En àv hans bästa böcker.

jenny modin

2011-08-04

En av hans mer fantasifyllda, och lite grövre böcker. Men typisk paasilinna, vilket jag gillar.

P

Pia Johansson

2011-05-29

Är en fan av Paasilinna men inte ens han kunde få detta ämne roligt. Skrattade inte en enda gång.

Elin Olsson

2011-04-01

Arto Paasilinna är fantastiskt rolig i sin skildring av en man som får ta över Guds arbetsuppgifter. Paasilinna gör det på ett så pass "torrt" och sakligt sätt att jag njuter från första stund!

K

Karin Löfstrand

2011-01-10

101230: Njaa, inte så kul. Nått litet fniss men annars ganska trist. Ända behållningen är att det känns befriande att vi FÅR skämta om Gud och religion.

Evert Nilsson

2010-11-05

Mitt i all galen humor och mjuka, rinda satir så ställer Paasolinna även existensiella frågor om skapelse och allsmäktighetens ansvar.

Mia Dahlstrand

2009-08-16

2007-06-03
Om en man som vikarierar som gud. Som vanligt är Paasilinna underhållande och underfundig. Me like.