Mias hemlighet

Eriksson, Maria

| 2005

Flag from sv

1436


När Mia Eriksson och hennes barn får asyl i USA 2003 är familjen sargad efter tretton år på flykt. Under ett skilsmässogräl avslöjar Mias man Anders hennes djupa familjehemlighet. - Er mamma kommer att lämna er. Hon har redan gjort det förstår ni. Anders kalla ögon på mig. Mitt hjärta som stannade. - Hon har redan lämnat ett barn i Sverige. En gång tvingades Mia svika sitt eget barn. Han är nu en vuxen man och vet inte varför mamma försvann. Frågan är om han vill förlåta. Och kan hon förlåta sig själv? Mias hemlighet är den tredje boken - efter Gömda och Asyl - om Maria Erikssons liv på flykt. De tidigare böckerna har Maria Eriksson skrivit tillsammans med författarinnan Liza Marklund. Den här gången står Maria på egna ben och berättar gripande hur hon bygger ett nytt liv - och gör upp med sitt förflutna.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Mats Sigfridsson

2018-03-02

Betyg

Nej det här är rent skräp. Själva berättelsen en kvinna som måste fly från Sverige pga att samhället inte kan hjälpa och skydda utsatta kvinnor är ju rent för djävligt. Dessa män skall ju spärras in för att skydda kvinnan och inte tvärt om. Så första boken var riktigt bra och jag kan förstå uppföljaren men den här säger ju ingenting och är dessutom uselt skriven. Nu är det bara för att försöka mjölka ur de sista kronorna ur denna historia. Jag känner dessutom precis som i Asyl att jag verkligen ogillar personen Mia. Hon som fick min totala sympati i första boken Gömda.

S

Sara Frimodig

2013-09-23

Betyg

Jag tycker att den var helt okej, inte som Gömda och Asyl men ändå läsvärd. Det hände inte så himla mycket men den knöt väl ändå ihop hela historien på någon sätt... En svag trea.

Izabela Horn

2012-03-07

Betyg

En framtvingad bok som.mest består av upprepningar. Mia framstår som mycket osympatisk kvinna och hennes man som värsta mähä

Charlotte B

2011-02-14

Betyg

Börjar bli lite tjatigt... Trodde det skulle vara mer om det tredje barnet än det var, men ändå en rätt så hyfsat bra bok.

Jenny Östensson

2010-08-17

Betyg

den får en etta för det är det lägsta jag kan ge.

M

Marcus Ladell

2010-07-29

Betyg

Gillar de tidigare böckerna. Denna boken är knappt godkänd. Saknar glöden som de tidigare hade

Helena Nilsson

2010-07-28

Betyg

Nej, nu räcker det om det här. Nu är det bara fråga om att tjäna mera pengar på en redan berättad historia. Isch!!!

Cissi Rosenqvist

2010-07-19

Betyg

Älskade boken Gömda, kunde inte släppa den. Boken Asyl tyckte jag också om men denna njae... det går utför. Knappt godkänd

C

Camilla Skans

2010-05-07

Betyg

ok, men inte mer

S

Sonja Glans

2010-03-25

Betyg

Kommentera...

Betyg

Denna bok var bra!

A

Anna Hagberg

2009-11-30

Betyg

SÅ TRÖTT på denna skräplitteratur... Varför inte läsa något NYSKAPANDE och INTRESSANT, t.ex. MEMENTO MORI - nitton brottsstycken (http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=1585), en novellsamling med 19 helt OTROLIGT begåvade unga författare. Det bästa jag läst på länge!!!

M

Malin Gustafsson

2009-11-09

Betyg

Känns fördömmande och till stor del osann.

Eyez Only

2009-09-15

Betyg

Hmmmm, Mia har försökt apa efter Liza Marklunds stil när hon skriver och det är inte till det bättre när det är så uppenbart. Tyckte ändå boken var ok till en början, men har sänkt mitt betyg pga av att det framkommit att sanningshalten är tvivelaktig.

Gunvi Lundqvist

2009-09-05

Betyg

När Mia och hemligheten träffas och talar ut är så laddad just det avsnittet lyfter denhär boken, man kan känna smärtan som båda bär på.... Läsvärd.

Amanda Andreasson

2009-08-13

Betyg

Jag tycker att det är väldigt häftigt att hon har lyckats att skriva boken helt själv och sedan gjort det så bra!