Få superkoll på din favoritspelare! Perfekt bok för att snärja motvilliga läsare som älskar fotboll. Få koll på målstatistik, instagramföljare, antal hattricks, styrkor, unika egenskaper, uppväxt och mycket mer! Boken innehåller många illustrationer och rolig fakta.
2021-11-30
Den hära boken är jättebra och spännande för att jag tycker att Messi är beter en Ronaldo 🤫🤫 men man lär sig om Messis liv och man får veta hur många trof’eer han har vunnit på fotboll och det är intressant jag rekommenderar den hära boken
2021-10-13
Mbappé Ä
UndersökBeskriv huvudpersonen:Messi
När och var utspelar sig handlingen: I fotbollsarenor
Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap, kärlek, sport, fakta):Boken är sport.
Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Avslöja inte slutet: Boken handlar om statistik.
Gissa!
Kom på en fortsättning till boken:Set finns ingen.
UndersökBeskriv huvudpersonen:Mbappé
När och var utspelar sig handlingen: I fotbollsarenor
Beskriv!
Berätta vad boken handlar om. Fokusera på bokens problem (det som händer). Hur mycket mål,assist och matcher man har spelat under sin karriär.
2021-10-04
Undersök!
Beskriv huvudpersonen:det är en känd fotbollsspelare
När och var utspelar sig handlingen: boken handlar om Messi i nu tid
Vilken genre passar boken in i? (fantasy, äventyr, skräck, humor, deckare, vänskap, kärlek, sport, fakta):fakta
Beskriv!
Det är en faktabok om Messi
2021-09-16
Messi är inte min bästa spelare men denna bok är ändå bra så den som gillar Messi bara måste läsa den