Men vi knullar ju ändå inte

Söderlund, Ann

| 2010

Ann Söderlund är hejdlöst rolig och befriande läsning. Med hög igenkänning och fingret mitt i kärlekssamtiden har hon skrivit en rasande skojig, beroendeframkallande och smart bok om den svåra konsten att leva tillsammans.ANN SÖDERLUND är journalist, krönikör och författare. Hon har tidigare utgivit "På smällen - från A till bebis" samt "I huvudet på Ann".

A

Annione H

2012-12-02

Inte så kul som man hoppats, tafflig och enkel. en lite lätt underhållande

Carina B

2012-10-08

En massa "skriva av sig text" som inte gav mig någonting alls..trist

Natalie Nordström

2012-06-01

Ann är härlig men betyget dras ner på grund av förekommande, lite halv-tråkiga "utfyllnadskapitel". Dessa varvas dock med härligt uppiggande livet-är-ändå-rätt-bra-kapitel med snitsiga vändningar och perspektiv.

Victoria G

2011-11-29

Språket är så där lite rappt och humoristiskt som jag ofta uppskattar men med den här boken känner jag att... jag inte riktigt fattar vad författaren försöker säga. Jag gick lite vilse i de kvicka formuleringarna och orkade inte läsa de sista 30-40 sidorna för det kändes inte riktigt givande.

Ja som det står i ovantexten ska det vara något liknade Martina Haag eller Mia Skäringer,,men det har en väsentlig skillnad.Martina Haags böcker är roliga, Mia Skäringer har jag inte läst ännu.
Jag tycker denna bok bestod av massa dravel, och inte skrattade jag heller

Gunvi Lundqvist

2011-08-18

lite för mycket tjafs för mig även om det ibland finns ngt träffsäkert .

Britt-Marie Kullin

2010-11-12

Jag läste Ann Söderlunds första bok med krönikor, "På spaning med Ann", för ett par år sedan.

Den här nya boken, "Men vi knullar ju ändå inte", var ungefär som den första boken.

Rolig, tankeväckande, igenkännande, och lättläst. Kan helt klart rekommenderas.

( Läs gärna alla mina bokrecensioner i min blogg, "Bims Blogg” - http://bim.blogg.se/category/bokrecensioner.html )