Mellan ebb och flod

Pilcher, Rosamunde

| 2001

Flag from sv

40


Prue är avundsvärd. Hon är skärpt, konstnärligt begåvad och lever ett självständigt liv - men hon är uttråkad. När hennes mamma försöker övertala henne att gifta sig med en lämplig ung man i London får hon till sin lättnad anledning att hals över huvud åka till sin bohemiska faster i Cornwall. På tåget får hon sällskap med den tioåriga Charlotte som ska hälsa på sin mormor. Prue tar sig an flickan, som verkar både ensam och försummad av sina föräldrar. Av en slump lär Prue känna en spännande ung konstnär och tillsammans utforskar de det sensommarljuva Cornwall. Snart förstår Prue att hon är djupt förälskad i den begåvade Daniel. Men det finns ett moln på hennes himmel....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Pia Gummesson

2017-10-05

Betyg

En fin bok av Rosamunde Pilcher om kärleken!

Blommiga Barbro

2016-12-21

Betyg

Ingen direkt höjdare. Lite för förutsägbar och lite för bana för att falla mig i smaken. Sen tyckte jag heller inte om uppläsaren.

Solveig Andersson

2016-03-02

Betyg

En fin och vacker historia. Perfekt sjukhusläsning.

Cee Inkognito

2010-12-19

Betyg

Som vanligt en vacker liten historia av Pilcher, om kärleken innan de riktigt hinner ta fart. Typiskt brittiskt icke-kletig romantik.

Anna Sandstedt

2010-09-08

Betyg

Tyckte att denna boken var svår att ta sig igenom, ändå är detta inte hennes första bok. Jag älskade annars hennes andra böcker.