Ljudbok

Mellan djävulen och havet

Adolfsson, Maria

| 2020

Flag from sv

46


Världsartisten Luna befinner sig i hemlighet i Doggerland för att spela in sin första skiva efter tio års tystnad. Irriterande vacker och outhärdligt god trollbinder hon alla i sin närhet på festen som avslutar inspelningarna. Alla utom en sur kriminalinspektör som plötsligt känner sig gammal och trött.Nästa morgon är Luna försvunnen.Samtidigt faller ännu en kvinna offer för den våldsman som härjat huvudstaden.Under några ovanligt varma vårveckor ställs kriminalinspektör Karen Eiken Hornby inför val som innebär skillnaden mellan liv och död både för hennes egen och för andras del. Val som tycks omöjliga.?Mellan djävulen och havet? är tredje delen i den hyllade serien om Doggerland, ett fiktivt land mellan Storbritannien och Skandinavien.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2020-05-17

Betyg

Lysande, snudd på en femma! Välskriven och ytterst spännande med intriger som grenar ut sig och övertygande karaktärsbeskrivningar. Serien om Doggerland har bara blivit bättre och bättre. Hoppas Adolfsson kan fortsätta ett tag till, läser gärna mer med Karen Eiken Hornby i huvudrollen.

Maria Jacobsson

2020-05-08

Betyg

Tredje boken i Doggerlandserien. Når inte upp till samma nivå som de två första, men inte långt ifrån. Storyn med den stora världsartisten känns verklighetsfrämmande och konstlad, medan våldtäktfallen är mer trovärdiga och spännande. Trots detta en klart läsvärd bok med spännande miljöer och en väl ssmmansatt huvudperson som är lätt att fastna för. Jag ser fram emot nästa bok i serien och hur Karen ska lösa sina "problem".

Karolin L

2020-03-23

Betyg

Jag kommer på mig själv med att vilja boka en resa till Doggerland flera gånger undertiden jag läser denna bok. Det är en otroligt fascinerande miljöbeskrivning utan att för den skull bli långrandig. Jag är väldigt förtjust i Karen och hennes relationer. Jag älskar dessa böcker och vill bara läsa mer!

J

Betyg

Spännande, stark & välskriven!

Minna Matson

2020-03-17

Betyg

Fortsätter att fascineras av (och vilja bo på) Doggerland. Jag fortsätter också att uppskatta Karen och hennes närmaste. Spännande bladvändare som håller igång två fall.

V

Viveka Värnman

2020-02-27

Betyg

Bästa boken hittills i Doggerlandserien!

Engelska Väninnan

2020-02-21

Betyg

Karen blev ju ganska tilltufsad i förra delen, men nu är hon tillbaka
kaxig, rolig och osäker. Det är för denna operfekta kvinna som jag älskar serien och jag bara längtar efter nästa del.